Om sfi i Annas och Philips Lärarpodcast

I somras hade jag det stora nöjet att gästa Annas och Philips Lärarpodcast. Det är en fantastisk succépodd och Anna och Philip är fantastiska kunskapsspridare, så det kändes verkligen som en ära att ha varit inbjuden att spela in ett avsnitt tillsammans med dem. Jag fick dela med mig av min yrkeshistoria och min pedagogiska och digitala kompetens. Du kan till exempel höra om mina tankar när jag vågat testa något nytt och genom det tagit min undervisning till nästa nivå och hur jag arbetar för att skapa en prestigelös ton i mitt klassrum. Du får också ta del av ett magiskt ögonblick från en lyckad lektion. Varsågod, avsnitt 180. Trevlig lyssning.

Anna, Philip och jag efter inspelningen av avsnitt nr 180 i deras Lärarpodcast
Anna, Philip och jag efter inspelningen av avsnitt nr 180 i deras Lärarpodcast
Etiketter: sfi-lärare podd

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln