Padlet i sfi-undervisningen: tips för kurs A-D

Jag har samlat olika tips på språkutvecklande aktiviteter som du kan göra i din undervisning med hjälp av Padlet. Padlet är ett digitalt verktyg som fungerar som en anslagstavla, men till skillnad från en fysisk anslagstavla på väggen använder du Padlet till att fästa olika typer av digitalt innehåll på "tavelytan". För att leva som jag lär har jag förstås använt mig av just Padlet för att samla och dela min tips.

Här är webbadressen till den här Padleten  padlet.com/ivanaeklund/padlet_sfi  men som du ser så har jag även bäddat in "anslagstavlan" här på bloggen, vilket man lätt kan göra genom att kopiera och klistra in sidans html-kod som man hittar under funktionen "dela" i en Padlet. Detta funkar också på lärplattformar.

Varsågod, klicka dig runt i Padleten. Genom att klicka på de olika tipsen kommer du fram till innehållet/exemplet. Bilden längst ner är en kortfattad instruktion till hur Padlet funkar och visar vilka möjligheter som finns. 

Gjord med Padlet
Så här använder du Padlet. Klicka för större bild.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln