Post-it i sfi-undervisningen: analogt och digitalt

När jag snubblar över ett bra pedagogiskt tips kopplat till digitala resurser, går min egen kreativitet ofta igång och jag börjar genast fundera över hur arbetssättet och verktyget är applicerbart på sfi-undervisningen. I maj läste jag ett blogginlägg skrivet av so-läraren Åsa Colliander Celic med rubriken Skriv ut dina egna post it- och notislappar. Hon har i sin tur blivit inspirerad av ett amerikanskt blogginlägg publicerat i april i år (Print Custom Sticky Notes with Google Slides). Jag tyckte att det lät hur bra som helst och började testa och fixa och dona med att skapa några sfi-relaterade exempel. Varsågod, här är resultatet.
Läs hela inlägget på lr-bloggen.

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln