Glatt midsommarfirande

Sfi firar midsommar Sfi firar midsommar

Midsommar med sfi-elever
Idag är det midsommarafton och jag jag är glad när jag läser morgontidningen vid frukosten. Eskilstuna kurirer har nämligen publicerat en ganska lång artikel om sfi:s fantastiskt fina midsommarfirande igår (och det är extra roligt att just mina elever råkade hamna framför fotografens kamera). Alla elever och personal samlades i ett friluftsområde vid Eskilstuna ån och stämningen var på topp på alla sätt och vis. Nu kommer säkert många av eleverna att vilja (och framför allt att våga) ta med sig sina familjer till ett riktigt midsommarfirande idag och de kommande åren. Även så främjas integration, med glädje och skratt. Och som de dansade och sjöng de små grodorna! Att fira midsommar tillsammans är en mångårig tradition hos oss på sfi i Eskilstuna och vi kan vara flera hundra personer på plats. Vi brukar ställa in firandet vid regn men igår var vädret helt perfekt. Hur brukar ni fira midsommar hos er på sfi?

För att läsa tidningsartikeln, klicka på pdf-länken nedan.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln