Första recensionen av "webbaserad alfabetisering"

Maken bjöd på bubbel när boken kom. Maken bjöd på bubbel när boken kom.

Ett första synligt tecken på att min bok Webbaserad alfabetisering är ute på marknaden är en recension i BTJ-häftet nr 11. Jag suger åt mig av recensentens positiva omdöme och hoppas på mer respons, framför allt från er sfi-lärare. Jag önskar innerligt att boken blir den inspirationskälla som det är tänkt.

"Ivana Eklund ger en mängd konkreta förslag som är omedelbart användbara för en stor grupp lärare. Boken är klart och tydligt skriven och metoderna är enkla att överföra till många undervisningssammanhang. /.../ det vore synd om bokens användning begränsades till sfi då metoderna och arbetssättet är minst lika användbara inom grundskolans förberedelseklasser och gymnasiets språkintroduktion." (Karin Alvehus, BTJ-häftet nr 11, 2016)


Sedan har jag också äntligen fått utvärderingen av min föreläsning på Sfi-dagarna i mars. Föreläsningen bygger ganska mycket på boken.

 

Etiketter: personligt webbalfa

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln