Fina tulpaner

Den 22 mars höll jag och min kollega Anita en webinar om hur vi använder oss av lärplattformen Itslearning i vår sfi-undervisning, jag på A-kursen och hon på C-kursen. Vi var lite nervösa innan. Men det gick bra, trots lite tekniskt strul halvvägs. Sånt får man ta, tekniken krånglar ju ibland. Om du är intresserad att ta del av webinaret, så titta på videoklippet nedan. Även om du har en klassblogg kan du ha behållning av innehållet eftersom vi berättar mycket om vilken typ av material vi skapar och med vilka verktyg och hur vi tänker pedagogiskt kring hela upplägget på våra kurssidor.

Sedan, dagen efter webinaret, ringde det på dörren och där stod ett blomsterbud. Han kom med en väldigt fin vårbukett. Avsändaren var Itslearning. De skickade blommorna som tack för ett väl genomfört webinar. En fin gest som gjorde mig mycket glad. Och tulpanerna är fortfande jättevackra. Färgkombinationen är helt i min smak. Hoppas att Anitas blombukett har hållit sig lika bra.

Etiketter: sfi-lärare

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln