Premiär

Det är härligt med premiärer. Jag har nu suttit nästan hela påsken och fixat och trixat med den här hemsidan och det var en rolig utmaning, ska ni veta. Vädret var helt på min sida eftersom jag inte alls kände mig lockad av att vistas ute i blåsten, förutom unde de nödvändiga hundpromenaderna. Det kändes i alla fall inte som att det gjorde något att tillbringa timmar vid datorn.  Och nu är sidan klar!

Och vad ska den här sfi-bloggen bjuda på? Hur tänker jag kring den? Dels vill jag när tillfället uppstår dela med mig av lyckade lektionsupplägg, dels av nya erfarenheter kring webbaserat lärande och dels även av kommande aktiviter kring och i samband med boken. Och annat roligt, intressant och spännande som har med sfi och ikt att göra. Har du kanske ett önskemål om innehåll? Berätta.
Välkommen!

Etiketter: sfi-lärare

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln